dissabte, 19 de març de 2011

Crispetes


















Ingredients: Blat de moro, sal i sucre
----
Crispetes amb sal
Agafeu una paella, si pot ser una mica alta i poseu-hi oli a escalfar.
Quan l'oli estigui ja una mica calent, llenceu-hi el blat de moro (la mida d'un got ple) i un grapat de sal.
Remeneu tot i poseu una tapa.
Espereu que el blat comenci a esclatar i, amb la tapa posada, aneu removent la paella fins que estigui tot el blat esclatat i les crispetes a punt.
Poseu-les en un bol i, si cal, afegiu més sal.
----
Crispetes amb sucre
Agafeu una paella, si pot ser una mica alta i poseu-hi oli a escalfar.
Quan l'oli estigui ja una mica calent, llenceu-hi sucre (la mida de mig got) i remeneu.
Llenceu-hi el blat de moro (la mida d'un got ple). Remeneu tot i poseu una tapa.
Espereu que el blat comenci a esclatar i, amb la tapa posada, aneu removent la paella fins que estigui tot el blat fet.
Vigileu que el sucre no es cremi i, si veieu que això passa, retireu les crispetes que ja estiguin fetes encara que quedi blat sense fer a la paella.
Poseu-les en un bol. 
----