dilluns, 14 de gener del 2013

Mal profit!

Cada dia van a parar a les escombraries 9,3 quilos de menjar.
Un restaurant que serveixi uns 120 àpats diaris llença 9,3 quilos de menjar, o 31 euros diaris, fet que suposa uns 3.000 quilos i uns 9.200 euros l'any. 
És l'estimació que han fet la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Alícia.

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

estem molt mal gestionats....en tot

M. Roser ha dit...

Amb tot això que llencen, ben aprofitat, i podria menjar més d'una família...
I això que ara si no et pots acabar el menjar, pots demanar una capseta per endur-te'l...

Jaume ha dit...

Per vomitar!
Per cert, he anat a restaurants on el plat feia pitjor pinta que aquest! ; )

Anònim ha dit...

Si, i de fet aquesta imatge seria aplicable a moooooooooltes coses que es malbaraten o es malgestionen.